200111

Hola, ja vet att ja e sämst på att blogga men de e bara så att man nt orkar... :/
igår så började ja typ bråka me Gunnar.... han e en som j***a IDIOT!! kan nt säga va han gjort... men ja kan bara säga att han e ***********!!!! om ni fattar... o.O
okej... nu ska ja släppa de... men de e bara så att ja har nt varit mig själv efter de... ja orkar nt...
som ja har legat å tittat på nickelodeon 2 dar i streck efter skolan i ca 3h!! nt ok!!
Måste helt enkelt ta å rycka upp mig.... i skolan försöker jag, men när j kommer hem orkar ja nt. det e tur att ja har mina "änglar"!!

Älskar er!!
de e många "änglar" som nt e me, men ni vet vilka ni e...<3333

iaf så hade vi matte ida, men vi gjorde inge tråkigt... för vi BAKA CHOKLADBOLLAR!! :d

vi blev indelade i grupper och ja va me, Emma, Anna och Pia!! :D vi va bäääst(vårt lag hette typ "Team Bravo!!" :D♥
vi skulle baka 22 st, men de blev typ 38(vi gjorde för små ;) )... vår matte lrare sa att vi skulle låta de va, men när vi sluta var det 25 kvar(undra vart dem andra kan ha tagit vägen...??).

hahahha lite kul!?
aja, men nu ska ja nog gå.... ses :)



god jul, gott nytt år!!

¡Hola mis amigos! hoppas att ni har haft ett bra looov!!! :D ledsen för att ja nt har bloggat på några dagar... ja har faktiskt suttit framför datorn flera gånger å varit på väg att skriva, men de har aldrig blivit av... ;)
Men nu e de nog oxå dags att hälsa GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!
Under julen så har jag faktiskt varit hemma(e typ de varje jul ;) ), men under ny år så va ja uppe i storlien me massa andra människor(tex NOOOOOOORA!! ;D )!! :D men nu orkar ja nt skriva ngt mer om jul å ny år(fast ja kanske borde de, men nu gör ja nt de, lr ja kan ju ifs säga lite som ja har fått i julklapp :)
Ja har fått en kamera, en parfym, en miniräknare, 500 kr, 100 kr(600 ;) ), tröja, armband, tofflor, strumpbyxor, halsband, filmer, minneskort t kameran å lite annat :)

Hur som hellst så har ja varit me N, E, E, S, I i ond-tors :D vi såg på bio(nt elsa :'( )å så va vi å titta lite i affärer :)
vi såg på Easy A


lite bilder ur den, ja tycker att den va as bra!!(ett hett bio tipps!! ;) )å ja tror att alla minna som ja känner som har sett den oxå tycker att den har vart bra!! :)
men här kommer lite bilder på de som ja köpte :)

Trosor 30 kr fr http://www.hm.com/se/#/start/
Handkräm 15 kr, Shower gel 15 kr fr http://www.yves-rocher.se/control/main/?shopId=SEO&cm_mmc=SEO-_-SE-_-2011-_-JAN
Tjocktröja 74,50 kr(75 kr) fr http://www.ginatricot.com/ (vet att den tp ser lite ut som ett berg på bilden, men den e ett fiint berg på!! ;) )
Som ni märker så va de ju REA!! rea de e ju alltid kul, men de kan oxå va helt sjukt hemskt!
Det e ju bra för att de e ju alltid ku(bra)med billigt!! ;)
men de e hemskt när man ser ngt som man har köpt som var halv dyrt å sen komma tbx efter kanske 2v å se att du kostar hälften av det de kosta innan!! :(
det e oxå dåligt att man kanske ser ngt som e jätte fin/ngt som man länge har velat ha å så e de på rea å man blir överlycklig å så ska man leta efter rätt storlek.... sen fattar man att de bara fins för stora lr för små storlekar!!
okej.. nu låter de typ som om ja hatar rea... men de gör ja nt! ja älskar de, men de finns ju nästan alltid för och nackdelar ;)
nu ska ja gå ner å fråga om mamma vill gå ut å springa me mig eftersom Soffan nt kunde :(




RSS 2.0