GRATTIS!! :D

Hej.. ja vet att jag nt direkt är den bästa bloggaren.. å jag vet oxå att jag aldrig kommer att bli det.. men jag tänker försöka bli lite bättre. Ja tror nt att de kommer att bli ett inlägg varje dag. Men ngn gång ibland när jag har lust och tid :)
Jag har nämligen tänkt att göra lite som min veckas "blogg topp #1" ;)

http://rodd.blogg.se/

Så ett stort GRATTIS RODD!! :D de e ju en så stor ära(host host)att få bli nämnd till veckans "blogg topp #1" här på bloggen ;)

Ja, ida så har jag, Elin å Elsa varit på... IKEA :D
Vi handlade nt så mkt, för jag sk dit me mamma å Mirri efter att de har kommit tbx från New York. Juste, de vet ni inte att de ska.. de e så orättvist!! men ifs så kommer jag oxå att få resa ngn stans när jag går ut 9 :)
Men jag har lite problem... nu när vintern kommer så e de ju ett "jobbigt" fast ändå roligt beslut som man måste fatta.. vad ska man ha för jacka!? skor har jag redan bestämt :D


Förut så har jag alltid tänkt att jag ska ta de mörk bruna, men nu såg ja de rosa.. å de va ju aas söta jue!! ja har typ börjat att gilla rosa mkt mer på sista tiden, men de e ju vinter å då e de blött. Så o jag tar några lusa skor(som de rosa :( )så kommer de att bli helt förstörda :( så de e nästan säkert att de blir de bruna :)
Men nu t jackor. Jag vill ha en dunjacka, men jag vet inte riktigt vad för slags..
Jag tror att jag skulle vilja ha en röd lr brun canada goose jacka, men de kommer jag nt att få :( de e ju sjukt dyra :( men vet ngn av minna "många"(ni som läser den e AWESOME!! ;D )men det jag i själva verket menar e att jag tror att de flesta av er slutade läsa under mitt lilla "uppbehåll" lr va man ska kalla det ;)
Men ni få som läser: KOMMENTERA!!: va ska ni ha för jackor?? va tycker ni att ja ska ha för jackor?? vilken färg??
Nu måste ja gå å fixa mig, för i morgon ska ja praoa(stavning?)på ett jätte mysigt litet cafe som heter Gildas :)
Men ha de bäst! ;D

Xoxo Bodd....(Gossip Girl ja vet :d)♥

RSS 2.0