310310

Hej bloggen ♥

Idag så blir det ett snabb inlägg! för jag har träning vid 5-7 sen å ska jag göra mig i ordning och så e det Andra avenyn! :D
Idag så hade vi gympa och träslöjd på morgonen :) på gympan så gjorde vi en slags dans som uppvärmning ;) sen så gjorde vi ngt som typ hette svampen, det var ganska så kul :)
Sen så hade vi träslöjd, jag som e klar med mitt skåp började att göra salladsbestick ;)
Till lunch så var et "Påsk lunch"! :) det var gott :d
Sen så hade vi livskunskap, vi typ pratade om prinsessan(filmen vi såg på bio med skolan), då blev jag så trött så att jag trodde att jag skulle somna. Så jag var typ jätte sur på alla... -Förlåt! älsklingar(ni vet vilka ni e<3)
Sen så åkte jag hem och såg som vanligt på ghost wisperer<3
Men nu måste jag gå(skriver nog inte mer ikväll, men nog ett roligare inlägg i morgon<3)

Ses ♥

300310

Hej bloggen ♥

Idag så hade vi massa studietid! kl 9-10 så hade vi So prov, det var inte så svårt, så jag tror att det gick rätt så bra :)
Sen så hade vi spanska, på spanskan så hade vi påskpyssel, man fick ta med sig godis!!! :D
Jag och I delade på en bonaqua päron och så hade jag en japp :d


Jag gjorde ett kort till Paula(vår spanska fröken)**fjäskis** ;) men det var det massa andra som också gjorde så :)
Sen så åt vi, det var typ makaroner med ngn gräddsås och korv :/
Sen så hade vi rast, då så började jag, I, N, Emma, Enya, Pia och Filip att göra en film ;) vi gjorde lite som en parodi på kejsarens nya kläder, vi döpte den till "Kejsarens nya sjal" ;)
Kan berätta mer om det ngn annan gång om jag orkar och kommer ihåg ;)
Sen så hade vi studietid, jag satt med I, Gabbe och Filip. Aaron och Sofia blev typ ganska så "sura" på oss, för vi skrattade ganska så mkt! ;) men jag och I gjorde ändå rätt så mkt ;)
Sen så åkte typ vi hem, mamma ringde och sa att R mådde dåligt så att jag skulle hämta henne från skolan(fast när jag kom så såg hon ut att må ganska så bra ;) )
Sen så typ såg jag på Ghost Wisperer(som vanligt :D )
Men nu måste jag gå, ha det bra! :D

Ses ♥

290310

Hej bloggen ♥

Idag så var det måndag(om ni nu har missat det) :(

På morgonen så fick jag körde mamma mig och M till skolan, för M hade gjort ngn uppgift igår kväll. Men sen så örsvan den typ :( så hon behövde göra om den!!! :(
Men på morgonen så hade vi engelska, vi gick i genom ett nytt kapitel och lite annat :/ sen så var det svenska, jag, N, I, Carro och Sara kom på att vi skulle testa årets nykomlings glassar till vår skoltidning :) E & E var typ ganska så sura idag(sorry om ni läser det, men det var ni!)så när vi frågade dem så sa de typ -Det finns bara äckliga smaker kvar, så då vill vi ha samma smak som ngn av er!!!!(och med ganska SURA röster...), så då orkade vi inte med dem.
Jag ska smaka Magnum Gold :D den verkar jätte god tycker jag ;)
Sen så hade jag och N extra gympa(man får välja mellan gympa(utomhus :/ ), musik och studietid kl 11-12 på måndagar), så då sprang jag och N upp :)
Vi typ gjorde flaggan och lite annat, sen så var det lunch det var as äckligt!!!!(vidrigt!), jag satt med N, Anna, Elin.H, Pia, Enya, Gabbe, Filip och Aaro(tror att det var alla, sorry om jag glömde ngn!)E, E och I har extra musik, så de var därför som de inte åt med oss. Efter att vi hade ätit så typ gick jag och N till blå bordet där det var några som tittade på tv(barnprogram som vanligt) där var vi tills vi skulle till So-rummet som vi skulle ha "mentorstid" i. "Alla" höll typ på att skrämma oss(mig och I mest... :/ )sen så slutade vi. :D
Då åkte jag och N hem till mig, vi såg som vanligt på Ghost whisperer :D
Mitt melis :d
Dagens outfit :)
N har typ ganska nyss gått, men nu måste jag också gå, ha det bra!(det e Arn i kväll ;) )

Ses ♥



280310

Hej ♥

Sorry för att jag inte skrev igår! på morgonen så hade jag träning, det var så himla taskigt! det var några killar som kanske var 2-3 yngre än oss som spelade innan. Sen när det blev vår tur så gick de av lite(då gick vi dit och skulle just börja,)men då sa deras tränare att de skulle börja spela match! planen hade typ blivit dubbel bokad, så vi fick spela på en liten blöt och kladdig sak(för de VÄGRADE gå av!) >:(
Sen så bestämde jag vad jag skulle ha på mig på I:s fest, en svart kjol(från Ms garderob), ett jätte gulligt linne som e vitt med röd kant och blåa ankare(också det rån M)och smycken pärlhalsband och örhängen(från M)en ring och ett armband från mig :)
Jag packade ner det och så packade jag ner sovsaker, för jag skulle sova hos N :D
Sen så körde pappa mig hem till I, jag kom dit typ kl 20 i 2 :) då gjorde vi lite såser och så, sen så kom N vi 3. Då skar vi grön saker och lite annat. Ena E kom vid 4 och andra E gick jag och mötte vid 20 i 5 :)
När alla var där så började vi att göra oss i ordning(glömde helt att ta bilder :( ), sen så kom alla. Det var jätte roooligt(blev lite segt ibland, men det blir det ju alltid, så). Jag tror att det var 26 pers som kom(e 38 i klassen) :)
Festen höll på mellan 6-10. Kl halv 9  så släckte vi ner allt(hoppas att ni också gjorde det!!!), när den var slut så gick jag och N hem till henne och drack te och spelade kort. Sen gjorde vi oss i ordning, efter det så la vi oss och pratade innan vi somna. Vi gick upp och åt frukost vid 20 i 12(sommartid :D ), Sen gjorde vi oss i ordning och efter det så gick vi tillbaka till I, efter ett tag så kom Ninni! :D
Då typ baka vi cupcakes :d
I som vispar :)
Visp, visp :d
Snygg! :P
Ninni ♥
Mmmmm! :d
Våra vackra cupcakes! :d
Smaskens!
Sen så typ såg vi lite på film, och efter det så fick jag äta där(väldigt tidigt, för I skulle på gympa vid 6, så vi åt 10 i 5!!!!)sen så åkte jag och I till slussen(de andra hade redan gått), där tog vi t. Hon gick av innan mig, efter det så åkte jag hem, jag har inte gjort så mkt mer än att packa upp allt och så. Men nu kom jag just på att jag måste ladda upp en bild på vad vi gav till I! :D
Ett gulligt linne, chokladägg, chokladkaka, kärleks te, söt låda som vi hade allt i, sak som man tar på huvudet så att man ryser(inte skönt!), läppbalsam och en svamp som "hatten" var sudd på och "stammen" var pennvässare på :)
Nu måste jag gå, ha det bra! :)
(Ledsen över att behöva påminna er! men det e sista dan på helgen! :( )

Ses ♥

260310

Hej ♥

Idag så blev det vår! för nu har jag äntligen tagit fram vår jackan och skorna! :D
I skolan så hade vi So läxförhör, och så skulle vi spela upp en rättegång, spanska och studietid :)
På spanskan fick vi typ lära oss lite om hur man säger hur mkt kl e klockan(kommer inte ihåg så mkt nu :/ )
På fredagar så slutar vi vid 12, så efter lunchen så åkte jag, E, E, I och O till AH:s glassbar :)
Min glass :d Polka och after eight ♥
E och O njuter av sinna glassar! :)
E njuter av sol och glass ;)
Alla njuter av sol och glass ♥
Elsa och hennes lillebror David ♥(Elsas mamma och plast pappa kom dit med hennes bror och syster och hennes systers kompis) ^^
Där köpte jag vårens "första" glass(inte den första, men det kan man säga. För det var vårit för typ första gången idag, kändes det som!).
(Nora kom sen, för hon hade haft extra engelska), då köpte hon glass :) sen så gick vi ner till nytorgsparken, där pratade vi och så :)
Jag och E ♥
O ♥
I ♥
O, E och E ♥
I, O, E, E och N ♥
E kommer nerflygande :)
Andra E kommer nerflygande :)
N kommer nerflygande :)
Sen så skulle alla gå, så då åkte jag hem :/
Jag hemma :)
Men nu måste jag gå(i morgon e I:s fest! :D )ses!

Ha en härlig fredag! ♥



250310

Hej ♥

Sorry för att jag inte skrev ngt igår! men jag hann liksom inte riktigt! för jag hade träning och så såg jag lite på tv(och så orkade jag inte riktigt...)men vi hade gympa, träslöjd och livskunskap igår :) på gympan så var det typ lite fys träningsgrej :/ det var jobbigt(men jag har gjort jobbigare saker), på träslöjden så gjorde jag klart min hylla :D
Så nu har jag fått ta hem den :)
Dagens outfit  :)

Idag så hade vi matte, musik, bild, svenska och engelska :/
Efter skolan så åkte jag, Elsa, Nora, Elin, Steffi och Gunnar till forum. Jag, Elsa, Nora och Elin skulle köpa present åt Ina(men vi har ju inte gett dem än, så jag kan inte ladda upp ngn bild än men jag gör kanske det sen ^^)Vi mötte i alla fall Alfred i forum(vi var i Nacka Forum :) )

I alla fall så var vi jätte trötta(och jag fick mitt shoppinghumör=inte bra, efter ett tag), men tillslut så lyckades vi i alla fall att hitta söööta grejer(till en sööööt tjej ^^)sen så typ åkte vi hem. Och nu så e jag hemma :)
Men nu måste jag gå, ha det bra!

Ses ♥

230310

Hej ♥

Idag så hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra :)
Sen så hade vi lite So-samling, efter det så hade vi matte prov :/ jag tror att det gick ganska bra, fast jag vet inte helt säkert! Sen så var det språk(spanska ofc)vi typ började å ett nytt kapitel i vår bok och så :)
sen så åt vi, det var jätte jobbigt(fast lite kul)! killarna i vår klass säger att de har fått en ny "hobby", och det är att skrämma alla tjejer i vår klass! det började med att de skrämde Mirri, men sen började de att skrämma mig, och nu så skrämmer de alla. Så hela matkön så var det några olika killar som försökte skrämma mig(de försökte inte riktigt, utan de GJORDE det!), till lunch så var det fiskpinnar(helt ok), efter lunchen så hade vi studietid. Vi fick tillbaka våra känguru prov. Sen så hade vi So-sammling, och efter det så slutade vi :D
När vi slutat så åkte jag och Nora hem till mig :)
Där(här)drack vi "chai te" :d
Min e den höga och smala, och Noras e den korta och tjocka :)
Det e jätte gott! om du inte vet hur man gör så kan du typ söka på internett(typ google), sen så såg vi ju såklart på Ghost whisperer :D
Sen så pratade vi lite och gjorde lite annat, sen så gick hon :(
Men nu måste jag gå! ha det bra!

Ses ♥

220310

Hej ♥

Idag så hade vi engelska prov, jag tror att det gick ganska så bra :)
Efter det så hade vi svenska och studietid, då gjorde jag, Ina och Elin "typ" klart vårt test. Efter det så fick vi äta(11.30). Vi fick äta tidigare för att 6, 7 och 8 skulle gå och se på bio :)
Till mat så blev det köttfärs limpa(ganska gott)men vi han typ inte äta ngt, för vi började att äta typ 10 i(hade stått i kö och så innan och maten kom först 3 i). Så vi han inte äta så mkt, utan vi typ sprang upp.
Vi åkte saltis in till slussen. Därifrån tog vi gröna linjen till medis, vi gick till Viktoria :)
Där såg vi "Prinsessan"
Den var bra, fast ganska så hemsk(inte för att någon dog eller så, utan för att alla skrattade åt henne)
Sen såg jag som vanligt på Ghost whisperer, sen så har jag fikat och slappat och sett på Gossip Girl<3
Kl 9 i kväll så e det Arn(pappa e lite kompis med han som spelar Arn ;) ) det e på 4, men nu måste jag gå! ha det bra!

Ses ♥

210310

Hej ♥

Idag så blev jag väckt kl 12 av pappa(hade nog kunnat sova lite till :/ )då åt jag frukost. Jag åt macka med ost :)
Efter det så har jag bara varit hemma och slappat. Jag har typ målat lite, lyssnat på musik och tittat på Gossip Girl(om du inte har sett något avsnitt av Gossip Girl så MÅSTE du göra det!)

Igår så var ju vi hos fam Wiklund, det är 3 barn(tjejer)en är i in åder och heter Lydia, sen så heter de andra Fanny och Agnes. Jag och Lydia typ slappade och så :)
Jag måste gå nu, men ha det bra!

Ses ♥

Glömde!

Jag kom just på att det e idag som "New Moon" kommer ut! :D

Tyvär så har jag inte hunnit köpa den än, men det ska jag göra snart! till alla er som inte har läst någon av Stephanie Meyers böcker:GÖR DET!
Men nu måste jag verkligen gå!

Ses ♥

200310

Hej ♥

Idag så gick jag upp kl 20 över 7! :( då åt jag frukost och gjorde mig i ordning. Sen så åkte jag och mamma och hämtade Julia. Sen åkte vi ut till Älta för att spela match :)
Vi vann med 1-0 (tror jag, eller så var det 2-0), där provade vi också våra nya träningsoveraller och tränings kläder :)
Sen så åkte vi hem och åt lunch och så handlade jag godis med Tut och hennes kompis. Sen så har jag typ bara slappat ;)

Strax så ska vi åka på middag till fam Wiklund :D
Men nu måste jag gå, ha det bra!

Ha en underbart mysig lördag! ♥

190310

Hej ♥

På fredagar går vi bara till skolan fr 08:45-12:00 :) så det har varit en ganska kort koldag! :d
På morgonen så hade vi so läxförhör typ(muntligt), sen så hade vi studietid. Då tränade jag typ på spanska glosor med I och gjorde lite andra grejer(vi spelade lite piano också :d ). Sen vid 11 så hade vi spanska, då hade vi glosförhör(det gick jätte bra! :D )sen så åt vi lunch korv med mos :/ efter det så åkte jag, Ina, Elsa, Nora och Olga hem till mig, där så bakade typ jag och I tuppkaka ;)
(Inte vår, den var MKT finare! ;) )
När vi bakade den så såg typ Nora, Olga och elsa på "Bombay dreams"
Sen så åt vi den och typ pratade lite och så :)
Efter det så gjorde vi ingenting typ, tittade på lite gamla skolkatalogs bilder :)
Sen så gick de, men jag måste typ gå nu, för vi ska ut och äta strax :)
Ha en mysig fredag kväll!

Ses 


180210

Hej ♥

Förlåt för att jag inte skrev ngt i går, men jag han typ inte :(
Idag så skulle nämligen jag, Nora, Elsa, Steffi, Putte och Freja(ett litet tag)sälja grejer som vi hade bakat till vår klass kassa :)
Så jag, Elsa, Olga och Nora(ett litet tag)typ sprang hem till Elsa och bakade tigerkaka och sockerkaka :) Sen så behövde jag typ springa hem, för jag hade träning vid 15 över 5. När jag kom hem så åt jag, duschade och tittade på tv :)
Det var andra avenyn ♥

Idag så var det ett slags "matte prov" de sa att det inte var ett prov, men det var "typ" som ett, men det var inte så svårt, vissa var ganska lätta och vissa ganska svåra :)
Sen så hade vi musik och bild. På bilden så fick vi rita en serie till vår tidning :)
Sen var det lunch soppa :)
Efter det så hade vi engelska och svenska. Sen så skulle ju då vi vara kvar på skolan och vänta på att vi skulle sälja. Så då såh vi på Ghost whisperer på skolan :)
Sen började vi göra i ordning(vi fick middag av skolan :))
Vid typ halv 6-5 så började alla att komma, men det var inte så många som kom :( (vi fick typ ihop 200 på typ 2 h :( ) Sen så kom mamma och Mirri och då gick jag, Elsa och Nora(Freja gick vid 6), men Putte och Steffi var kvar. Vi hade gjort jätte fint! men det var ju inte så många som kom, och vi tjänade ju typ inget, så... :(

Snygging! ;)
Mmmmm... :d
Men nu måste jag gå, ha det bra!

Ses ♥

160310

Hej ♥

Idag så har vi haft jätte mkt studietid. På morgonen så  hade vi en matte samling, man fick tillbaka sina prov och så :) Sen så hade vi en So samling, vi har just bytt till so vecka istället för no. Men det var inte så mkt(jag, Elin och Elsa gjorde klart det idag :)) Efter skolan så hade Elsa utvecklingssamtal, så jag och Nora stannade och väntade på henne, det gjorde också Emma, Steffi och några killar, vi väntade i kanske 30 min, sen åkte jag hem. Jag kom hem 10 över 3, så jag kastade mig fram till TV, det var typ jätte spännande, Jim börjar komma ihåg Melinda lite :D
Men jag måste strax gå, för att vi ska till globen och titta på de nya fotbollskläderna med laget idag kl 5, och så måste jag göra lite andra saker också :)
Ha det bra!

Ses ♥

150310

Hej ♥

Idag så skulle vi haft engelska prov på m morgonen, men våran engelska lärare var sjuk så vi fick ha typ studietid och jobba med svenska i stället :/
Kl 11 så hade vi ute gympa, det var jätte kul! :)
Efter det så åt vi lunch, det var pasta med pesto :D
Sen så hade vi mentorstid. Jag, Elin och Ina hade gjort ett test till våran skoltidning på förmiddagen, jag och Elin gjorde nästan klart det på mentorstiden. Sen så slutade vi. Då åkte jag hem och hämtade Rut och hennes kompis. När vi kom hem så var Mirri redan hemma, sen så såg jag på Ghost whisperer. Det var sant att Jim dog... jag typ grät jätte mycket. På slutet så åkte Jim in i en kropp av en man som hade dött. Men han kom inte ihåg någonting! så just nu e det jätte jobbigt!
Jim(som spöke), Melinda(kan inte se honom för att hon är så ledsen) och Jims mamma 
Men nu måste jag gå, ha det bra!

Ses ♥

140310

Hej ♥

Idag så gick jag upp kl HALV 7!(skulle gått upp kvart över, men pappa för sov sig). När jag gått upp klädde jag på mi9g fotbolls kläder, sen var det så brotom så att jag inte änns hann borsta tänderna! sen åkte jag och pappa till Tallkrogens T-bana, där var typ alla i mitt lag och väntade på mig(och några fler). Jag fick åka med Lisa dit för pappa skulle inte med. Vi åkte till Västerås, det tog typ 1 h och 20 min. När vi kom fram så var det ingen annan än vi där. Så vi fick vänta ett tag.

Sen när alla kommit så började vi byta om till match ställ. Sen så började vi värma upp. Första matchen så blev det 1-0 till dem :( men alla sa att vi var mkt bättre(de typ bara sköt, och hade inget spel!), andra matchen så van vi(kommer inte ihåg med hur mkt), tredje matchen så vann vi också. Då tror jag att vi vann med 4-1. Sen så var det sista matchen, och då hade vi bara behövt spela lika eller vunnit. men de vann med 1-0 :'( vi fick en ribba ut :(
Sen så fick jag åka hem med soffan(innan så köpte jag en snickers och kola nappar efter matcherna :d

Sen så åkte vi hem. När jag kom hem så Var jag jätte trött, så jag duschade, sen har jag slappat och ätit en god middag :)
Men nu måsta jag gå, ha det bra! :D

Ses ♥


130310

Hej ♥

Idag så vaknade jag typ mellan 9-10!!! då åt jag frukost, sen så åkte vi längdskidor :/
Rut var jätte, jätte gullig när hon åkte! Såhär såg hon ut :)
Sötnos ♥
Där var det massa söta hästar :)



Igår så var Rut på det stallet med sin kompis Vera, så hon babblade på om vad de hette och massa med saker :)
Sen så åkte jag och mamma lite, men då blev jag jätte sur! så då började vi att bråka, fast sen så blev vi sams. Mamma och pappa ville åka lite längre än jag och Rut, så då satte jag och Rut oss ner och började fika. Det var så tråkigt(fast gott)så vi började rita lite i snön ;)
Bodd=jag ♥
När vi satt i bilen på väg dit så såg jag en jätte fin skylt, som det stod
Rodd ♥ (www.rodd.blogg.se)
När vi kom hem så låg det ännu en söt svart boll på ett bord ute i trädgården :)
Hasse ♥ (vår katt)
När vi kom hem så gjorde vi oss i ordning(Mirri kom hem från att hon hade varit med sina kompisar), sen så gick jag, mamma och Mirri till globen. Det var jätte mkt folk där(inför i kväll)där köpte(fick jag av mamma :D )en jätte, jätte, jätte söt tunika tröja, några örhängen och en sjal :)



Men nu måste jag gå, ha det bra!

Ses ♥

120310

Hej ♥

Idag så har det hänt ganska så mkt, först så bråkade jag och Elin lite me Elsa, Nora och Ina(det var inte så stort, och vi blev sams ganska så snabbt!). På dagen så hade typ någon stängt av allt vatten i skolan för att de skulle reparera något(vet inte riktigt), och då så skulle vi gå på wc, vi hade väntat i typ 1 h innan vi gick, så vi trodde att det skulle vara ok att gå. Så då gick vi, men sen när Nora skulle tvätta händerna så kom det upp ngt grå, brun, grönt ur handfatet och det stank!
Det var mkt, mkt äckligare än det ser ut! och det stank! 
Men sen så hade vi spanskaglosförhöret, jag fick alla rätt! :D
Sen så at vi lunch(soppa som inte var så god), fast jag åt många bröd ;)
Sen så åkte jag, Emma, Elsa, Olga, Ina och Nora in till Gamla stan, Gunnar, Alfred och Hugo försökte följa med, men de typ gick.

Snyggingar :d
Mmmmm... 
På gråmunken ♥
Där fika vi på "Gråmunken" ett jätte mysigt fik, tyvär tog jag inga bilder på var jag åt, men jag kan säga :) jag åt typ ett vinerbröd som var jätte gott! och drack en sprite :d
Sen så började Alfred och Gunnar typ att ringa oss och vara jobbiga och ville komma, men de ville inte vi att de skulle, så då ljög jag och sa att vi var på massa andra ställen, men innan så hade jag råkat säga att vi skulle till gråmunken, så helt plötsligt så kom de bara in! :(
Då typ körde vi ut dem :P men då blev de sura på oss och vi fick dåligt samvete, så vi sprang efter. Då var de vid t-banan, just när vi kom dit så kom mitt tåg, så då sprang vi in.
Sen på ngt konstigt sätt så slutade de att vara sura på oss och så skulle de komma hem till mig(jag, Ina, Nora och Emma skulle dit), men det ville inte vi, så vi försökte att skaka av oss dem. Men det gick inte så bra, för vi låste dörrarna om oss så att de inte kunde komma in, men efter kanske 10-15 min så släppte vi in dem. Då såg vi typ på film, sen så tvingade vi dem(äntligen)att gå. När de gått så bakade vi chokladrutor, de blev väldigt kladdiga, men också väldigt goda! :d
Ser inte så gott ut(men det var det!)
Sen så såg vi på en till film, sen så åt vi och efter det så gick dem(för typ 20 min sen)
Men nu måste jag gå!

Ha en mysig fredag kväll! ♥


110310

Hej ♥

Idag så hade vi musik, matte, bild och svenska(studietid grej), på musiken så gjorde vi en frågesports sak. Det var killarna mot tjejerna, jag tror att det var så att vi tjejer vann men 1p, men jag vet inte riktigt det kan ha blivit lika också ;)
Till lunch så blev  det coscous(vet inte hur det stavas)och typ ngn korvgryta :/ det var inte så särskilt gott...
På rasten så gjorde vi en frågesport, det var jätte kul! jag och Rodd var på lag, och Nora och Ina var på lag :) jag och Rodd van med typ 12p, vi var sååååååååå överlägsna! ;p det var Elin och Elsa som var domare :)
Sen så hade vi "svenska"det var inte riktigt svenska, först i kanske 35 min så hade vi svenska, men sen så hade vi studietid. Och så fick vi sluta 2 i stället för halv 3 :)
Sen så väntade vi(jag, Elsa, Nora, Ina, Emma ett tag, Marc, Alfred, Johannes och Hugo, Elin orkade inte vänta)på Olga till kl halv 3, för hon och Elsa skulle gå och handla :)
När vi kom fram så gick typ Elsa, Olga, Ina och Nora och typ till McDonald´s, men jag åkte hem. När jag kom hem så såg jag på Ghost whisperer, det var det sorgligaste avsnittet jag någonsin sätt!

Jim dog....
Jag började att gråta jätte mycket, det kändes väldigt larvigt att sitta helt ensam hemma och gråta! men det var så sorgligt! :'(
Sen efter det så har jag typ slappat och tränat lite på spanska, för i morgon har vi glosförhör men jag kan typ alla :)
Men nu måste jag gå

Ses♥



100310

Hej ♥
Idag så hade vi gympa, träslöjd och så såg vi klart på "Zozo" :)
På träslöjden så började jag att måla mitt "skåp" vitt, men jag han tyvär inte måla helt klart :(
Till lunch så var det en ganska god kyckling grej :) efter lunchen så hade vi inget att göra igen, så då började vi att fläta Inas hår, men isag så han vi fläta klart, och jag tog bild på hur det såg ut :D




Vist blev hon snygg! ;)
Sen såg vi ju som sagt på Zozo, den här gången så började jag inte att gråta, men jag fick tårar i ögonen :'(
Sen så åkte jag hem, för det var träning, UTOMHUS! :D
Det var jätte kul! vi har ju inte spelat ute på typ 2 månader, så det var så himla roligt!!!
Sen när jag kom hem så åt jag och så tvättade jag håret, och nu sitter jag och tittar på "Drömmen om Italien" . Men nu måste jag gå.

Ses♥

090310

Hej ♥

Idag så har vi haft spanska och studietid. På studietiden så jobbade vi kanske inte så jätte jätte mkt(fast jag har typ inget kvar att jobba med nu), jag, Elin, Elsa, Nora och Ina satt mest och typ pratade och skrattade...XD
Sen så skällde Elin och Elsa ut Putte och Oscar(konstigt nog, det händer ju typ aldrig!), så då gick Elsa och hämtade Aaron(matte lärare och min mentor :/ )så då fick de värsta utskällningen! :P
Det var jätte jätte äcklig lunch idag! det var någon fisk i ägg röra! :( så jag, Elsa och Ina åt knäckebröd istället :d
När vi hade ätit klart så var det typ bara 20 min kvar av rasten, så då gick vi till ett rum som det var några från våran klass i. Där var det ganska tråkigt, men vi var ganska trötta så vi stannade kvar. Sen började Elsa att fläta Elins hår, sen började jag, och efter det så började typ alla. Tyvär så tog jag ingen bild på hur hon såg ut :(
Sen efter det så skulle vi få se på film :D vi såg på "Zozo".

Den var jätte sorglig(jag började konstigt nog att gråta). Efter det så åkte vi hem, Elsa, Ina och Nora tog varsin glass på McDonald's fast då hade jag börjat att få ont i huvudet och må lite illa, så jag tog ingen. Efter det så var det tänkt att jag skulle åka hem till Nora ett litet tag. För min träning idag var inställd, så vi skulle gå på Eriksdalsbadet med laget. Men då var jag så trött och hade så ont i huvudet så att jag inte orkade, så då åkte jag hem istället :(
Efter det har jag bara varit hemma och tittat lite på "Ghost Whispers"

Sen så har jag bara varit hemma, men nu måste jag gå

Ses ♥

080310

Hej :)

Idag så fick jag reda på att ECLIPSE kommer på bio den 30 juni! :D jag har försökt att hitta rätt trailer, men jag vet inte vilken det e(det finns typ 1 000, så det e ganska svårt!)
Jag fyller år den 23 juni, så jag hoppas att jag får en biobiljett i födelsedagspresent! ;)

Idag så var det ju första dan i skolan efter ett långt och härligt sportlov! fast den här veckan så kommer det typ att vara ganska segt, för några lärare har lov eller e sjuka. Så det e inte så jätte hemskt :)
Dessutom så var det ju roligt att träffa alla igen!!!
På morgonen så hade vi engelska och svenska, efter det så var klassrådet inställt så vi vandrade i ca 45 min. Det var ganska skönt, för på morgonen var det så mkt sol så att det var jätte varmt! :D
Sen var det lunch, det var helt okej. Det var pasta med någon sås ;)
Sen hade vi mentorstimme, det var jätte kul!(vi jobbade inte så överdrivet mkt, så det var nog därför som det var så kul :d )
Sen så hämtade jag Rut efter skolan :)
Vi(jag)bakade kolakakor, de blev en lite konstig "deg" men den var väldigt god! :d
Men nu måste jag gå, ses :)

Puss//Bodd ♥

070310

Idag så e det ju sista dan på sportlovet, så jag har mest bara varit hemma och ritat, lyssnat lite på musik, virkat och slappat ;)
Typ kl 5 så km mormor och morfar hit :) Det var jätte kul, för jag har typ inte träffat dem på jätte länge! ^_^
När de kom så fika vi(kardemumma kakor, pepparkakor och toscakaka :d )
sen så har jag typ varit inne på fb och lite andra grejer på datorn :)
Men nu måste jag gå, ha det bra!

Puss//Bodd<3

060310

Hej hej :)

Idag så har jag varit hemma och städat typ hela dan :/
Jag har möblerat om lite också :)
Typ nu slutar ju melodifestivalen, och ingen av de 2 bidragen som jag hejade på gick vidare :(
Jag hejade på "Pain of salvation" och "Pauline" :)



Men jag hejar också på andra låtar som reda har gått vidare, så jag får väll hoppas på att det går bättre för dem! ^_^
Föresten så kom jag på att jag inte har laddat upp ngn bild på några små virkade figurer som jag har gjort, de heter typ amigurumi gubbar, de e jätte söta, men de som jag har gjort blev jag inte så jätte jätte nöjd med...
Här e de, men som ni nog ser så e de ju inte världens finaste, men de blev ju okej :)
Men nu måste jag gå, ha det bra!

Puss//Bodd<3

Sov gott! :)

Hej, jag kom på att jag hade en väldigt rolig bild på Nora från backen idag, det var när vi satt och åt som jag tog den :)

Nora var så kall om öronen, så att hon tog sin "halsduk" och lindade den runt huvudet ;)
Men nu måste jag gå och göra mig i ordning så att jag kan sova :)

Puss//Bodd<3

050210

Hej :D
Idag så har jag varit i flottsbro igen med Npra, Tyra, Hugo och Pernilla :D
Fast idag så åkte jag bara skidor :/

Efter det så åkte vi till Ikea! :D där köpte vi typ lunch-middag, och så köpte jag choklad och chips :d
Sen åkte vi hem, och nu e jag här :)
Nu har jag inget mer att skriva, och så måste jag gå. ses! :D

Puss//Bodd<3

040310

Hej, igår han jag inte skriva för att på dan så var vi i Flottsbro med Nora, Tyra, Hugo och Pernilla :) efter det så kom de hem på middag till oss :D
Nora<3
Nora igen<3
Jag :)
Jag igen :)
Jag igen, igen :)
Jag och Nora<3
Tyras, Noras och Min fot :)
Minna fötter längst åt vänster(med lite guld), Noras längst åt höger :)
Jag :)
Jag igen :)

Jag, Nora och Tyra(Tyra var inte med på någon bild) lånade Mirris kläder och skor ;)
Ses såg vi lite på tv, efter det så skulle de åka hem :(
Idag så vaknade jag vid 11, då gick jag upp och åt frukost. Efter det så såg jag lite på TV och virkade :)
Sen åt jag lunch, sen virkade jag igen :)
Men nu måste jag gå, ses :D

Puss & kram//Bodd<3


020319

Hej, förlåt för att jag inte skrev ngt i går, jag var med Elsa :)
Vi bowlade och sen så sov jag över där :D
Idag så blev jag hämtad vi typ kl 11, då åkte vi till Lidingö och åkte längdskidor ( :/ ), och så fikade vi :) det var ett jätte mysigt fik som vi var på! det hette "Långängens gård", jag rekommenderar att ni åker dit! det var världens godaste morotskaka och varm choklad där! tyvärr så tog jag inte så många bilder, så jag kan inte lada upp någon :(
Efter det så åkte vi hem, sen så lagade jag och Mirri middag(potatis-pizza, och ärtsoppa :D )
Efter det så gick vi och såg på Farsan! ;D

Den var jätte rooooooolig! men den var också lite sorglig :'(
Jag ger den 7/10 cupcaces 
Men nu måste jag gå, så ha det bra! :D

Puss//Bodd<3

RSS 2.0