171210

Hej hej hoppas att ni mår bra och har haft er sista skoldag(min slutar på måndag, å de kanske många andras oxå gör..??)!!!
igår så sov n över här!! :D de va as kul!! vi bakade AS GODA MUFFINS!! :D
(lite suddig, men den får ni allt nöja er med ;p )
men nu sitter ja hemma å äter sura godisar(GOTT)och funderar över om ja måste löpa fler julklappar.... o.O
ja, E, N, S, O, Marc och Affe har varit å julhandlat ida, å de va lite pinsamt för ja har en as bra mascara, dok så e den vattenfast.... å de har ja hört att de nt e bra att man har varje dag... så då tänkte ja att ja skulle köpa en likadan fast att den nt va vattenfast. Å när ja stod i kassan å skulle betala me kortet så står de att de e ngt fel... så ja försöker igen.... å då fattar ja att mina pengar på kortet typ e slut(lr att de nt räcker till(PINSAMT!!)
(okej, nu har ja ingen aning om va söm har hänt me texten(om ni ser ngt.... :O??)men aja... o.O )
men nu orkar ja nt skriva mer..... ha en trevlig freda kväll :)

xoxo Bodd 



081210

Heeeej nu e de snart juuuuuuul!! :D ja älskar julen, de e så jävla mysigt att hitta den perfekta julklappen till ngn(även om den inte alltid blir så perfekt ;P ). Men det e nt bara de, utan ja tycker att allt ser mkt gulligare å finare ut när de har fått ett lager me snö(glitter)på!!
Men allt kan ju nt vara perfekt, å de som nt e perfekt me julen är att de e så sjukt kallt och att de blir massa förseningar pga de!! :( men de e väll ngt man måste leva me om man nu vill bo här i kalla sverige ;)
Ja har hört en sak som kanske nt stämmer, men e de så att de typ ska bli den kallaste vintern på 1000 år?? för om de e så så tror ja nt att ja kommer att överleva vintern utan en näsvärmare lr ngt ;) de e faktiskt ngt som ngn smart person borde uppfinna!!(kanske ngt för mig :d )men ja tycker att de värkar som om nästa alla går runt å fryser om näsan på vinter!? e de nt så??
Men nu har de blivit så mkt text så nu borde de va dags för en bild!! :) så därför kan de va ett tipps för er som nt har ngn sådan(ett måste köp!! maybe julklapp??)jo jag tycker att ni borde köpa en tuggummi automat!!
min såg ut så för typ 3 dar sen... nu e den mer like this ;)
.......
de e perfekta om man e sötsugen på ngt(de kan ju vara lite nyttiga(*host host)...). Tänk typ om du e hemma me alla dina vänner å ni e as sötsugna, då e de ju jätte bra för de e så många i(de flesta)så då tar de ju nt slut så fort ;P
Men alla tycker ju olika...
ida såhar vi haft gympa!! de e helt klart mitt favorit ämne!! ;) ja har oxå haft bild å studietid :) så ja tycker att de har varit en ganska rolig da :)
Igår så tog ja lite bilder, å här kommer dem :D
Pysslingen(Mimmi) ;d 
Aleeeeeeex!! ♥
Josse, Sara å N!! 
Igen
Mimmi, Monika(skymd av N) å N ;D 
Pysslinge gör pyssling minen!! :'D 
E, Anna å Elin.H(det e de som häner så fort man tar upp mobilen...)
Men sen gick de me på att göra sina "finaste" miner ;D
juste kom just på GRATTIS SARA!! :D<333333
Men nu måste ja gå, skriver snart igen(förhoppningsvis! ;d)
Xoxo Bodd 

RSS 2.0